Jom Klik!

26 November, 2010

sELamAt hAri rAya aiDiLadhA 2010

ASSALAMUALAIKUM
ape khabar sume nyerr..? Lame nye blog nie tak update kann..hehe..semua ngah sibuk kn3..tak perr..hOpe semuanya baik2 selalu..kat sini ain sekeluarga ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha..wlaupun agak terlewat..hehe..nak cerita niee..sempena raya korban arituhh.. tOk mak idah n family nenek ain ade wat korban..sebelah2 jer umah kan..dapat la tgok 2 korban arituhh..korban Tok Mak Idah ain x pasti la sapa bahagian nya..family nenek ain tau laa..ade 7 orang..

  1. Nenek
  2. Mak Ngah (Kak Ana)
  3. Andak (Abg.Ading)
  4. Ayah (Abg.Man)
  5. Ateh (Farid)
  6. Acik (Raha)
  7. Ucu (Nora)
hehe..mmg masyuk la arituhh..saling bertukar2 sup ngan jiran sebelah..sedaappp...! Seronok tgok..mcm2 gaya ade..sedut sum2 la..mkn otak laa..lidah laa..tuuuttt laa..hehehe...pelik nyerr...! Ain x pnah nak merasa pun yg pelik2 tuhh..juz mkn daging jerr...Alhamdulillah..semua nya berjalan dgn lancar walaupun lembu family nenek nie agak ganas..hehe..Ain tunjukkan laa beberapa gmbar yg dpat diambil arituhh...
Sekian..Assalamualaikum...


p/s : kpd sape2 yg nak share story..mmg dialu-alukan untuk memeriahkan lagi blog niee.. =)

20 June, 2010

ahlan wasahlan...

Assalamualaikum wrt wbth....

Alhamdulillah, usop mewakili semua ahli2 KHN mengucapkan selamat datang kepada Zai n family ke blog keluarga kita ni....semuga dengan adanya  blog ni, ukhwah kita semua ahli2 KHN semakin rapat dan saling berutus2 info....rasanya dah lebih 4 tahun kot tak jumpa n dapat news tentang jai n family ni kot...

hereby, abg usop re-upload lagi gambar2 jai coz gambar2 asal tu gelap n tak jelas....n usop ada circlekan kat gambar2 yang usop teka anak2 jai...betul ke???

lastly, rajin2 lah jengah n meriahkan blog KHN ni agar terus hidup....insyaALLAH...

JAI N SYUKRI....


5 ANAK2 JAI....TAPI YANG MANA?

HERO SULONG JAI...AFNAN

17 June, 2010

Keluarga jaii(anak pak long karim)

 PERMATA HATI JAI 
cuba teka yang mana satu anak jai,ada 5 org dlm pic tuh


                                    MY HUBBY & I ^_^


                                                   ANAK SULONG JAI
                                                               AFNAN

09 June, 2010

05 June, 2010

cuba teka....

cuba teka sapa dalam bulatan merah, hijau n biru tu....( kalau tak nampak bulatan tu, klik sekali pada gambar tersebut )

respond dari Raha on CUBA TEKA........

NJ@goboklama has left a new comment on your post "cuba teka...":

MakNa & MakWe kan?

KOMEN JURI..."mmmmm....gud try tapi kurang tepat...."

03 June, 2010

cuba teka...

otai2 atau spara2 otai...leh agak ke sapa mereka2 ni?...sapa pengantin ni?.....hehe