Jom Klik!

20 June, 2010

ahlan wasahlan...

Assalamualaikum wrt wbth....

Alhamdulillah, usop mewakili semua ahli2 KHN mengucapkan selamat datang kepada Zai n family ke blog keluarga kita ni....semuga dengan adanya  blog ni, ukhwah kita semua ahli2 KHN semakin rapat dan saling berutus2 info....rasanya dah lebih 4 tahun kot tak jumpa n dapat news tentang jai n family ni kot...

hereby, abg usop re-upload lagi gambar2 jai coz gambar2 asal tu gelap n tak jelas....n usop ada circlekan kat gambar2 yang usop teka anak2 jai...betul ke???

lastly, rajin2 lah jengah n meriahkan blog KHN ni agar terus hidup....insyaALLAH...

JAI N SYUKRI....


5 ANAK2 JAI....TAPI YANG MANA?

HERO SULONG JAI...AFNAN

1 comment:

Fakeh said...

Cubalah google tajuk BANGSA MELAYU MENGIKUT ULAMA AHLU SUNNAH WAL JAMAAH, maka akan fahamlah kita tentang hakikat bangsa ini.

Dan cubalah google pula tajuk-tajuk berikut agar kita kenal Golongan Si Kitul dan Raja Mandeliar yang mencari peluang dan ruang untuk mengkhianati bangsa ini, iaitu:-

(a) http://www.mediafire.com/?ne2dmyeinzo
(b) Jaringan Wahabbi Sdn Bhd
(c) Jom Kenali Dr Maza & Co
(d) Ahlul Bait Yang Dicerca
(e) Tok Ayah Zid Kedai Lalat
(f) Kuasa Tiang Kepada Cita-cita
(g) 40 Mutiara Hikmat Serambi Mekah

FAKEH KHALIFAH SAKA